Deze Vinho Verde komt uit de grens gemeente Monção in het noorde van Portugal. Gemaakt voor onmiddellijke consumptie, bij voorkeur in hetzelfde oogstjaar, het heeft een licht groenachtig gele strokleur. Gemaakt van A..
€5,50
Península de Setúbal, de regio waar deze wijngaarden zich bevinden, gekenmerkt door een microklimaat met uitstekende bodem- en klimaatomstandigheden, uniek waar de zandgronden, maar rijk aan water, en het mediterrane..
€3,69
Altano Douro Branco Altano Douro Branco
  • Sale
Day
:
Hou
:
Min
:
Sec
Special Offer is Over
Met een heldere strogele toon heeft Altano wit heerlijke aroma's van citrus en tropisch fruit, zoals lychee en passievrucht.Uitbundig en verfrissend in de mond en met een aanhoudende afdronk.Een perfecte wijn voor he..
€7,50
De kleur van lichtgroen stro, deze wijn heeft een intense, fruitige geur met tonen van honing en tropisch fruit. Goed afgerond in de mond, met een goede balans tussen de zuurgraad, suikers, alcohol en hout. Een langd..
€6,50
Een kenmerken van jonge wijnen, gemakkelijk te drinken en voor directe consumptie. Witte wijnen worden geproduceerd uit de rassen Roupeiro en Arinto..
€7,50
Klassieke wijn, alleen verkregen van Herdade do Esporão-druiven, toont de consistentie en het rijke en typische karakter van de beste Alentejo-wijnen. Citaten van geel fruit, grapefruit en citroen, met tonen van krui..
€12,95
1 - 15 van 25 (2 pagina's)