Deze Vinho Verde komt uit de grens gemeente Monção in het noorde van Portugal. Gemaakt voor onmiddellijke consumptie, bij voorkeur in hetzelfde oogstjaar, het heeft een licht groenachtig gele strokleur. Gemaakt van A..
€5,50
Península de Setúbal, de regio waar deze wijngaarden zich bevinden, gekenmerkt door een microklimaat met uitstekende bodem- en klimaatomstandigheden, uniek waar de zandgronden, maar rijk aan water, en het mediterrane..
€3,69
Een witte wijn met een laag alcoholgehalte, licht koolzuurhoudend en met primaire fruitige aroma's. Een mousserende wijn, frisse smaak en een goede zuurgraad, ideaal bij vis- en zeevruchtengerechten...
€3,50
De kleur van lichtgroen stro, deze wijn heeft een intense, fruitige geur met tonen van honing en tropisch fruit. Goed afgerond in de mond, met een goede balans tussen de zuurgraad, suikers, alcohol en hout. Een langd..
€6,50
Een kenmerken van jonge wijnen, gemakkelijk te drinken en voor directe consumptie. Witte wijnen worden geproduceerd uit de rassen Roupeiro en Arinto..
€7,50
Klassieke wijn, alleen verkregen van Herdade do Esporão-druiven, toont de consistentie en het rijke en typische karakter van de beste Alentejo-wijnen. Citaten van geel fruit, grapefruit en citroen, met tonen van krui..
€12,95
Beschrijving: Gerijpt in roestvrijstalen vaten met temperatuurregeling van de fermentatie, met druif Malvasia Fina, Cerceal, Gouveio en Moscatel. De technische verantwoordelijkheid is de wijnmaker Maria Serpa Pimente..
€7,50
1 - 15 van 22 (2 pagina's)