Adega de Borba Branco

Adega de Borba Branco is een witte wijn afkomstig uit de Alentejo-regio in Portugal. Hoewel de exacte blend kan variëren, wordt Adega de Borba Branco vaak gemaakt van inheemse drui..

€ 6,50 Excl. BTW: € 5,37

Adega de Monção Branco

Deze Vinho Verde komt uit de grens gemeente Monção in het noorde van Portugal. Gemaakt voor onmiddellijke consumptie, bij voorkeur in hetzelfde oogstjaar, het heeft een licht groen..

€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92

Adega de Pegões Branco

Península de Setúbal, de regio waar deze wijngaarden zich bevinden, gekenmerkt door een microklimaat met uitstekende bodem- en klimaatomstandigheden, uniek waar de zandgronden, maa..

€ 3,69 Excl. BTW: € 3,05

Alandra Branco

Fris en fruitig wijn profiel, verkregen uit een verscheidenheid aan wijnbatches die zorgen voor permanente kwaliteit en consistentie...

€ 5,50 Excl. BTW: € 4,55

Cacho Fresco Frisante

Een witte wijn met een laag alcoholgehalte, licht koolzuurhoudend en met primaire fruitige aroma's. Een mousserende wijn, frisse smaak en een goede zuurgraad, ideaal bij vis- en ze..

€ 3,50 Excl. BTW: € 2,89

Cartuxa Colheita Branco

..

€ 18,50 Excl. BTW: € 15,29

Casal Garcia Sangria de Vinho Branco

..

€ 6,50 Excl. BTW: € 5,37

Defesa do Esporão Branco

Helder, kristalachtig uiterlijk Citrusaroma, met tonen van grapefruit en wat verse peer, in een intense en harmonieuze set, met een rijke en elegante smaak, fruitig, gebalanceerd e..

€ 8,50 Excl. BTW: € 7,02

Dona Ermelinda Branco

De kleur van lichtgroen stro, deze wijn heeft een intense, fruitige geur met tonen van honing en tropisch fruit. Goed afgerond in de mond, met een goede balans tussen de zuurgraad,..

€ 6,50 Excl. BTW: € 5,37

EA Branco

Een kenmerken van jonge wijnen, gemakkelijk te drinken en voor directe consumptie. Witte wijnen worden geproduceerd uit de rassen Roupeiro en Arinto..

€ 7,50 Excl. BTW: € 6,20

Esporão Reserva Branco

Klassieke wijn, alleen verkregen van Herdade do Esporão-druiven, toont de consistentie en het rijke en typische karakter van de beste Alentejo-wijnen. Citaten van geel fruit, grape..

€ 13,95 Excl. BTW: € 11,53

JMF Branco

JMF Branco is een wijn gemaakt van de druivensoorten Fernão Pires en Moscatel de Setúbal. Met een aangenaam aroma en een fruitig karakter is het ideaal voor ontspannen momenten van..

€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92

1 - 12 van 24 (2 pagina's)