Adega de Monção Branco

Deze Vinho Verde komt uit de grens gemeente Monção in het noorde van Portugal. Gemaakt voor onmiddellijke consumptie, bij voorkeur in hetzelfde oogstjaar, het heeft een licht groen..

Adega de Monção Tinto

Een complex aroma, enigszins wijnig en vol van kracht, waarbij de aanwezigheid van wilde vruchten wordt opgemerkt. Smaak in de mond wijst op een goede balans tussen de hoofdcompone..

Alvarinho Deu La Deu

De parel van uit Monção, vinho verde is bekend door het gebruik van de druivenras Alvarinho deze parel is gemaakt met enkel de Alvarinho druif.Als eerbetoon aan de legende van Deu ..

Aveleda Fonte Branco

Aveleda Fonte Branco is een blend gemaakt van de autochtone druivensoorten van de Vinho Verde regio. De oogst is 's nachts om de versheid van de druiven en het daaruit voortvloeien..

Aveleda Loureiro & Alvarinho

Harmonische wijn waarin de bloemige aroma's van de Loureiro-druivensoort perfect worden samengevoegd met de tropische tonen van de Alvarinho. Het resultaat is een complexe, elegant..

Casal Garcia

Beroemd en bekend is Casal Garcia zeker met een limoensap kleur en een helder uiterlijk. Dit is een zachte en frisse wijn met een delicaat en fruitig aroma, jong en evenwichtig. Ca..

Muralhas de Monção

De best lopende Vinho Verde en tevens ook vaak gezien als de meest toegankelijke Vinho Verde, dit is een groene wijn zoals de wijnmakers het vinden horen.Heerlijk fris met een lich..

1 - 10 van 10 (1 pagina's)