Deze Vinho Verde komt uit de grens gemeente Monção in het noorde van Portugal. Gemaakt voor onmiddellijke consumptie, bij voorkeur in hetzelfde oogstjaar, het heeft een licht groenachtig gele strokleur. Gemaakt van A..
€5,50
Een complex aroma, enigszins wijnig en vol van kracht, waarbij de aanwezigheid van wilde vruchten wordt opgemerkt. Smaak in de mond wijst op een goede balans tussen de hoofdcomponenten (alcohol, zuurgraad, droog extr..
€5,50
De parel van uit Monção, vinho verde is bekend door het gebruik van de druivenras Alvarinho deze parel is gemaakt met enkel de Alvarinho druif.Als eerbetoon aan de legende van Deu la Deu maken ze deze wijn al jaren m..
€9,95
Aveleda Fonte Branco is een blend gemaakt van de autochtone druivensoorten van de Vinho Verde regio. De oogst is 's nachts om de versheid van de druiven en het daaruit voortvloeiende behoud van hun aromatische eigens..
€6,50
Beroemd en bekend is Casal Garcia zeker met een limoensap kleur en een helder uiterlijk. Dit is een zachte en frisse wijn met een delicaat en fruitig aroma, jong en evenwichtig. Casal Garcia is een 70 jaar oud merk g..
€5,95
De best lopende Vinho Verde en tevens ook vaak gezien als de meest toegankelijke Vinho Verde, dit is een groene wijn zoals de wijnmakers het vinden horen.Heerlijk fris met een lichte sprankel. Aroma's van fruit zoals..
€7,50
1 - 7 van 7 (1 pagina's)