Duidelijk uiterlijk, granaatkleur met violette nuances. Aroma fijn, jong, fruitig met overwegend rijpe rode tonen. Smaak zacht, fris en met enige zuurgraad die het fruitige karakter van wild fruit en rood fruit beves..
€6,50
Een complex aroma, enigszins wijnig en vol van kracht, waarbij de aanwezigheid van wilde vruchten wordt opgemerkt. Smaak in de mond wijst op een goede balans tussen de hoofdcomponenten (alcohol, zuurgraad, droog extr..
€5,50
Península de Setúbal, de regio waar deze wijngaarden zich bevinden, gekenmerkt door een microklimaat met uitstekende bodem- en klimaatomstandigheden, uniek waar de zandgronden, maar rijk aan water, en het mediterrane..
€3,69
Deze wijn werd verkregen uit zorgvuldig geselecteerde druiven van de variëteiten Trincadeira, A ragonez en Cabernet Sauvignon. Dichte, donkere en volle, het fruitige aroma en de smaak hebben voorrang op die van de ho..
€10,95
Van zeer intense granaatkleur, fruitig, diep en complex aroma. In de mond presenteert het een harmonieuze zuurgraad en body gecombineerd met stevige maar zachte tannines.De afdronk is zeer elegant, delicaat en lang. ..
€11,00
Cortes de Cima Alentejo Chaminé is een blend van Shiraz en Tempranillo die geeft een gebalanceerde donkerrode wijn met gul sap van bramen, cassis en bosbessen. Hij heeft karakter, een lichte kruidigheid en is iets aa..
€9,95
Een aroma van bosbessen en verse cacao, voorzichtig verpakt in Franse eiken geroosterde bankbiljetten. Smaak in de mond voelt de romige en stevige textuur, met elegante en goed gevormde tannines, stevige en intense a..
€8,50
1 - 15 van 39 (3 pagina's)