De frisheid en lichtheid maken het de ideale keuze om een ​​salade van verse vijgen met ham of een smakelijke gegrilde tong met amandelkorst te vergezellen.De veelzijdigheid strekt zich uit tot de desserts en combine..
€8,99
Cálem Fine Tawny is een van de meest populaire Porto-wijnen in Portugal. Hij veroudert van 3 tot 4 jaar in eiken vaten. Kastanjebruin van kleur, het heeft aroma``s van noten en hout. In de mond is het fluwelig, fruit..
€8,99
Croft Reserve Tawny wordt verkregen uit wijnen die zijn geselecteerd vanwege hun zachte en fluweelzachte textuur die maximaal zeven jaar op eikenhouten vaten worden gerijpt in de verse kelders van Croft, in Vila Nova..
€16,50
De klassieke Favaios is de jongste muscatel die Adega de Favaios op de markt brengt, maar is ook degene die sinds de oprichting van het bedrijf de meeste tijd heeft geproduceerd. Het wordt op de traditionele manier g..
€9,95
Jeropiga is een traditionele alcoholische drank van Portugal. Het is een zoete likeurwijn bereid door het toevoegen van brandewijn aan druivenmost om de gisting te stoppen, waardoor een drank zoeter en alcoholischer ..
€6,95
Porto Ferreira Branco heeft een aantrekkelijke gele stro-tint en een fris, maar intens aroma, met aantrekkelijke bloemen- en fruittinten. Zacht en goed uitgebalanceerd in de mond, het is een rijke en volle wijn, met ..
€8,95
Porto Ferreira Ruby heeft een intense en goed gedefinieerde robijnrode tint, die de kwaliteit van de geselecteerde wijnen laat zien. Zijn intense aroma doet denken aan zeer rijp fruit, verfijnd door zijn zorgvuldige ..
€8,95
Porto Ferreira Tawny heeft een mooie rode tint met mooie hints en een fris en delicaat aroma, dat doet denken aan kruiden en noten, verkregen tijdens het rijpen in eikenhout. In de mond is het een elegante wijn die e..
€8,95
1 - 12 van 12 (1 pagina's)