Alambre Moscatel de Setúbal

Deze speciale Moscatel de Setúbal werd tijdens de productie uiterst voorzichtig behandeld; de beste batches werden geselecteerd, resulterend in een wijn met een diepere kleur, met ..

Dona Antónia Reserva Tawny

Porto Ferreira Dona Antónia Reserva Tawny heeft een mooie rode kleur, met intense geelbruine tinten die herinneren aan zijn langzame rijping in hout. Het boeket is intens en rijk m..

Favaios Moscatel do Douro

De klassieke Favaios is de jongste muscatel die Adega de Favaios op de markt brengt, maar is ook degene die sinds de oprichting van het bedrijf de meeste tijd heeft geproduceerd. H..

Porto Ferreira Branco

Porto Ferreira Branco heeft een aantrekkelijke gele stro-tint en een fris, maar intens aroma, met aantrekkelijke bloemen- en fruittinten. Zacht en goed uitgebalanceerd in de mond, ..

Porto Ferreira Ruby

Porto Ferreira Ruby heeft een intense en goed gedefinieerde robijnrode tint, die de kwaliteit van de geselecteerde wijnen laat zien. Zijn intense aroma doet denken aan zeer rijp fr..

Porto Ferreira Tawny

Porto Ferreira Tawny heeft een mooie rode tint met mooie hints en een fris en delicaat aroma, dat doet denken aan kruiden en noten, verkregen tijdens het rijpen in eikenhout. In de..

Velhotes Branco

De frisheid en lichtheid maken het de ideale keuze om een ​​salade van verse vijgen met ham of een smakelijke gegrilde tong met amandelkorst te vergezellen.De veelzijdigheid strekt..

1 - 12 van 15 (2 pagina's)