Adega de Borba Branco

Adega de Borba Branco is een witte wijn afkomstig uit de Alentejo-regio in Portugal. Hoewel de exacte blend kan variëren, wordt Adega de Borba Branco vaak gemaakt van inheemse drui..

Adega de Borba Tinto

Adega de Borba Tinto is een rode wijn afkomstig uit de Alentejo-regio in Portugal. Deze wijn wordt meestal geproduceerd van een blend van inheemse Portugese druivenrassen, waaronde..

Adega de Monção Branco

Deze Vinho Verde komt uit de grens gemeente Monção in het noorde van Portugal. Gemaakt voor onmiddellijke consumptie, bij voorkeur in hetzelfde oogstjaar, het heeft een licht groen..

Adega de Monção Tinto

Een complex aroma, enigszins wijnig en vol van kracht, waarbij de aanwezigheid van wilde vruchten wordt opgemerkt. Smaak in de mond wijst op een goede balans tussen de hoofdcompone..

Alvarinho Deu La Deu

De parel van uit Monção, vinho verde is bekend door het gebruik van de druivenras Alvarinho deze parel is gemaakt met enkel de Alvarinho druif.Als eerbetoon aan de legende van Deu ..

Aveleda Fonte Branco

Aveleda Fonte Branco is een blend gemaakt van de autochtone druivensoorten van de Vinho Verde regio. De oogst is 's nachts om de versheid van de druiven en het daaruit voortvloeien..

Aveleda Loureiro & Alvarinho

Harmonische wijn waarin de bloemige aroma's van de Loureiro-druivensoort perfect worden samengevoegd met de tropische tonen van de Alvarinho. Het resultaat is een complexe, elegant..

Cacho Fresco Frisante

Een witte wijn met een laag alcoholgehalte, licht koolzuurhoudend en met primaire fruitige aroma's. Een mousserende wijn, frisse smaak en een goede zuurgraad, ideaal bij vis- en ze..

Capataz Branco 5 ltr

Witte wijn in 5 ltr doos met tapkraan..

1 - 12 van 56 (5 pagina's)