Sical 5 Estrelas Café Gemalen


  • Merk:Sical
  • Model: Gemalen koffie 250 gr


Beschikbaarheid: Binnen 7 dagen
  • € 3,60

  • Excl. Btw: € 3,30

Sical 5 Estrelas Klassiek gemalen SICAL is samengesteld uit een zorgvuldige selectie van Arabische en Robuuste bonen. Het combineert in een uitgebalanceerd lichaam, smaak en aroma. Zacht, aangenaam en harmonieus, het is ideaal om na een maaltijd te drinken of om een ​​pauze te nemen gedurende de dag. Het is de perfecte koffie om verschillende smaakpapillen te behagen en biedt momenten van echte warmte.

SICAL-koffies komen van de beste oorsprong en zijn de bron van geweldige momenten!

voordelen:
- Koffie is een natuurlijk product
- Arabica en Robusta bonen 
- Eenvoudig en handig sluitsysteem
- Pakket van 250 g


Aroma7  `{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}`
Zuurgraad6  `{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}`
Body8  `{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}`

Intensiteit

9  `{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}`Aanbevelingen voor het krijgen van een perfecte koffie


Bereiding: het juiste percentage koffie en water gebruiken is essentieel om te kunnen profiteren van de intense smaak van SICAL. Voor elke kop adviseert SICAL om tussen de 7 en 8 gram koffie klaar te maken, het equivalent van een eetlepel.


Water: in een kopje koffie is water een van de belangrijkste elementen. Het moet kristalhelder zijn, vrij van onzuiverheden en op een ideale temperatuur van 90-96 ° C vlak voordat het het kookpunt bereikt.

Frisheid: om ervoor te zorgen dat de essenties van uw SICAL-koffie het best bewaard blijven, moet u ervoor zorgen dat na opening de doos goed gesloten is en de minste hoeveelheid lucht mogelijk is. Plaats het product niet op plaatsen met licht, warmte en vochtigheid.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha