Openingtijden Woensdag & Donderdag 12:00 to 17:30 Vrijdag & Zaterdag 10:00 to 17:30 Let op wij verzenden niet !
Uitverkoop
Binnenkort uit voorraad
Mis deze kans niet, zolang de voorraad strekt.
AanbiedingSALE
€ 9,95 Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.€ 7,50Huidige prijs is: € 7,50.
€ 2,95 Oorspronkelijke prijs was: € 2,95.€ 2,75Huidige prijs is: € 2,75.
€ 3,95 Oorspronkelijke prijs was: € 3,95.€ 2,75Huidige prijs is: € 2,75.
Profiteer van deze aanbieding
Mis niet uw kans op deze mooie aanbiedingen
Welkom op onze culinaire reis door Portugal! Hier vindt u een heerlijke verzameling van Portugese recepten die u thuis kunt uitproberen. Van traditionele gerechten tot moderne twists, ontdek de rijke smaken en geuren van de Portugese keuken. Eet smakelijk!
Traditionele Portugese Gerechten
Bacalhau à Brás
Ingrediënten:
- 400g gezouten kabeljauw
- 500g aardappelen
- 1 grote ui
- 4 eieren
- Olijfolie
- Zwarte olijven
- Peterselie
- Zout en peper
Bereiding:
- Ontzout de kabeljauw door deze 24 uur in water te weken, ververs het water regelmatig.
- Snijd de aardappelen in dunne reepjes en frituur ze goudbruin.
- Fruit de ui in olijfolie tot ze zacht zijn. Voeg de kabeljauw toe en bak kort mee.
- Voeg de gefrituurde aardappelen toe en meng goed.
- Klop de eieren los en giet ze over het mengsel. Roer tot de eieren gestold zijn.
- Garneer met olijven en peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
Caldo Verde
Ingrediënten:
- 1 liter water
- 2 grote aardappelen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 chorizoworst
- 200g boerenkool
- Olijfolie
- Zout
Bereiding:
- Schil en snijd de aardappelen, ui en knoflook. Kook ze in water totdat ze zacht zijn.
- Pureer het geheel tot een gladde soep.
- Snijd de chorizoworst in plakjes en voeg deze toe aan de soep.
- Snijd de boerenkool in dunne reepjes en voeg toe. Kook nog 5 minuten.
- Breng op smaak met zout en een scheutje olijfolie.
Pastéis de Nata
Ingrediënten:
- 1 vel bladerdeeg
- 250ml slagroom
- 150g suiker
- 6 eidooiers
- 1 theelepel vanille-extract
- Kaneelpoeder
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed muffinvormpjes met bladerdeeg.
- Verwarm de slagroom en suiker in een pan tot de suiker is opgelost.
- Klop de eidooiers en vanille in een aparte kom.
- Voeg het roommengsel langzaam toe aan de eidooiers, al roerend.
- Vul de deegvormpjes met het mengsel en bak 15-20 minuten.
- Bestrooi met kaneelpoeder en laat afkoelen.
Verken meer van onze heerlijke recepten en geniet van de authentieke smaken van Portugal in uw eigen keuken!