Rissóis de Carne, vleespasteitje is gemaakt van gekookte ragout op basis vlees roomvulling. Gepresenteerd in de vorm van een halve maan, gouden tint, met een gewicht van ongeveer 45 g, kan dit product worden geserveerd als een snack of, met begeleiding als gevolg, deel uitmaken van een complete maaltijd.

INGREDIËNTEN

Deeg (50%)

Tarwemeel T55, water, geraffineerde zonnebloemolie, margarine, voedsel (plantaardige oliën en vetten zoals sojaolie, water, zout, weipoeder, emulgatoren, conserveermiddelen, zuurteregelaar, aroma, kleurstof, vitamine A en D) en zout.

Vulling (41%)

Water, vlees (13%), ui, tarwemeel T55, margarine, koken [oliën en vetten zoals sojaolie, water, zout, weipoeder, emulgatoren, conserveermiddelen, zuurteregelaar, geuren , kleurstof, vitamine A en D], tomatenpulp [geconcentreerd tomatensap, zuurteregulerend zout; citroenzuur], knoflook, zout, witte peper, peterselie, nootmuskaat en piripiri.

Binding (9%)

Water, lijmsysteem [tarwemeel, gemodificeerd zetmeel (E1422), natriumchloride en guargom (E412)] en broodkruimels [tarwemeel, water, gist, zout, E472e].

Het bevat

Sojabonen en eiproducten, gluten en producten op basis van gluten, zwaveldioxide en sulfieten.

WERKWIJZE VOOR DE BEREIDING

Verwarm de olie voor op 180 ° C, doe een pasteitje per keer en laat dit ongeveer 4-5 minuten bakken.

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie 700 kJ 166 kcal
Vetten 2,2 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,46 g
Koolhydraten 28 g
waarvan suikers 4,5 g
Vezels 1,5 g
Eiwitten 7,7 g
Zout 0,97 g

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Rissóis de Carne

  • Merken Cruidoce
  • Model: Pastei met vlees 10 stuks
  • Beschikbaarheid: 1
  • € 4,75

  • Excl. BTW: € 4,48