Nestum Bolacha Maria


  • Model: Pap 250 g


Beschikbaarheid: 31 dagen
  • € 2,85

  • Excl. Btw: € 2,61
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie 382 kcal
Vetten 2,8 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g
Koolhydraten 77 g
waarvan suikers 29 g
Vezels 5 g
Eiwitten 9,6 g
Zout 0,05 g

NESTUM BOLACHA MARIA OM DE DAG MET ENERGIE TE STARTEN.


NESTUM BOLACHA MARIA zijn granen om ``s morgens vroeg met melk te bereiden voor een zeer smakelijk ontbijt. NESTUM Bolacha Maria is een voedzame en smakelijke oplossing voor het ontbijt van kinderen en volwassenen, die een heerlijke smaak van Cracker Maria combineert met de voordelen van granen. Biedt energie, 8 vitaminen, calcium en ijzer.
NESTUM Bolacha Maria wordt geproduceerd in Portugal in de fabriek van Avanca.


VOORDELEN
Wat zijn de voordelen van granen?
Granen behoren tot de grootste groep van het voedselwiel en moeten de basis vormen voor menselijke voeding, voor de voedingsrijkdom en voor een uitstekende energiebron, gekoppeld aan een belangrijke reeks regulerende voedingsstoffen. Ze behoren tot de groep voedingsmiddelen waarvan het aandeel van de inname het grootste deel van de voedseldag moet vertegenwoordigen.

Granen zijn rijk aan complexe koolhydraten, die de belangrijkste energiebron in ons lichaam zouden moeten zijn. Of het nu bij het ontbijt is, om te zorgen voor een start van de dag vol energie, of tussendoor om de energie te vullen die nodig is voor betere fysieke en intellectuele prestaties gedurende de dag, want bij hoofdmaaltijden zijn granen een gezonde bron en gebalanceerde energie.

NESTUM heeft veel andere variëteiten, zodat u altijd een voedzame en smakelijke optie voor uw ontbijt heeft. 


VOORBEREIDING
HET IS ZO SIMPEL OM UW NESTUM VOORBEREIDING!

1. Giet 160 ml warme of koude melk in een kom of diepe schaal.
2. Voeg 6 eetlepels (30 g) NESTUM toe en roer goed.
Je NESTUM is klaar om te eten en het is heerlijk!

Kan ik NESTUM voorbereiden met iest anders dan melk ? NESTUM is speciaal ontwikkeld om met melk te bereiden, maar kan worden bereid met speciale alternatieven zoals sojadrank, rijst, amandel, haver of andere.


CONSERVEREN 
Opslag: houd de verpakking goed gesloten op een koele, droge plaats om de natuurlijke kwaliteit van dit voedsel te behouden.


INGREDIËNTEN
Ingrediënten: Meel Tarwe en Tarwe hydrolysaat (66,5%), suiker, wafer 10% (meel van tarwe en melk poeder), melk poeder, zuurteregelaar (calciumcarbonaat), ferrofumaraat, smaakstoffen (vanille en biscuit), vitamines (C, thiamine, riboflavine, niacine, B6, foliumzuur, B12, pantotheenzuur).

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed