Muros Antigos Escolha
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 7,99

  • Excl. Btw: € 6,60
Kenmerken
Regio Vinho Verde ( Monção e Melgaço )
Druivensoort 20% Alvarinho, 40% Loureiro en 40% Avesso
Alcoholgehalte 12 %
Inhoud 750 ml
Land Portugal
Wijnhuis Anselmo Mendes

Het werk van Anselmo Mendes wordt erkend in Portugal en in het buitenland, niet alleen voor de uitmuntendheid van de wijnen die hij produceert, maar voor de verrassende en consistente manier waarop hij innoveert. De fermentatie van Alvarinho druiven in houten vaten of het gebruik van oude wijnbereiding technieken, zoals looien, zijn enkele van de methoden die deze wijnen een apart geval in de wereld van witte wijnen.

Anselmo Mendes zet in op de Variëteiten Alvarinho, Loureiro en Avesso en produceert stille witte wijnen die al verschillende prijzen en onderscheidingen hebben gewonnen en het vertrouwen hebben gewonnen van de meest veeleisende critici en kenners over de hele wereld.

De oorspronkelijke uitdrukking van een passie met wortels in het verleden, geregeld met een lange ervaring en kennis.

Soort wijn

Witte wijn gemaakt van de selectie van de top drie rassen.

regio: Alvarinho, Loureiro en Avesso. Alvarinho zendt structuur en lichaam, Loureiro aromatische intensiteit en inside out zuurgraad en mineraliteit.

Belangrijkste punten

Zachte persing van de hele desacre druif. Extreme verduidelijking van de kou moet. Fermentatie bij lage temperatuur: 12-16ºC. Minimum stadium van 4 maanden op fijne moer.

Smaak

Bloemen en fruitig aroma. Frisse en fruitige smaak. Goede structuur en balans.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha