Bolachas Água e Sal

Vieira de Castro produceren voor meer dan 70 jaar heerlijke koekjes en is er trots op, met de strengste voedselveiligheid en de traditie verbonden met innovatie. Zo presenteert Vi..

Bolachas Belgas Chocolate

Smakelijk contrast tussen de traditionele Belgische wafel en een delicate chocoladesuikerglazuur.Je wordt verwend door de intensiteit van de smaak.Ingrediënten en allergenenTarweme..

Bolachas Maria

Ideaal voor het hele gezin, het koekje van Maria da Nacional, met 62% granen, is erg lekker en voedzaam. Heerlijk en veelzijdig, het kan in verschillende recepten worden gebruikt. ..

Caramelos Penha Frutas 250 g

Fruitkaramel in aardbeien-, ananas-, perzik-, bosbessen-, citroen- en sinaasappelsmaken die iedereen doen smelten.Ingrediënten en allergenen Suiker, glucosestroop, plantaardig vet ..

Chocapic Cereal Bar

CHOCAPIC ONTBIJTREEPOntbijtreep gemaakt met dezelfde knapperige vlokken volkoren met chocolade als CHOCAPIC granen en melk, met 5 vitamines, ijzer en calcium.INGREDIËNTENGranen (28..

Dr. Bayard

Deze keelsnoepje is een iconisch snoepje in Portugal het is allemaal begonnen in 1949. INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN Ingrediënten: suiker, glucose, alteia en honing met kruidensi..

1 - 12 van 20 (2 pagina's)