Amêndoa Lisa Cores is een amandel bedekt met een harde suikerglazuurlaag. Ik Portugal is dit een snoepje wat rond de Pasen gegeten wordt net als bij ons paaseitjes hebben ze in Portugal Amêndoas.Netto hoeveelheid: 18..
€2,50
Met 61% ontbijtgranen en een vleugje kaneel, kan de Bolacha Torrada da Nacional op elk moment van de dag worden genoten. Verkrijgbaar bij uw gebruikelijke verkooppunt in verpakkingen van 200 g...
€1,10
Vieira de Castro produceren voor meer dan 70 jaar heerlijke koekjes en is er trots op, met de strengste voedselveiligheid en de traditie verbonden met innovatie. Zo presenteert Vieira de Castro een reeks heerlijke, ..
€1,10
Ideaal voor het hele gezin, het koekje van Maria da Nacional, met 62% granen, is erg lekker en voedzaam. Heerlijk en veelzijdig, het kan in verschillende recepten worden gebruikt. Ingrediënten TARWEmeel (gluten) (62%..
€1,10
Deze keelsnoepje is een iconisch snoepje in Portugal het is allemaal begonnen in 1949. INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN Ingrediënten: suiker, glucose, alteia en honing met kruidensiroop...
€1,25
1 - 15 van 26 (2 pagina's)