• Caldo para Arroz

Bouillon voor rijst
Rijstbouillon: een beetje olijfolie of margarine toevoegen. Giet de rijst en roerbak het 2 tot 3 minuten. Voeg een Knorr-blokje toe aan rijst, besprenkel met kokend water (2 keer het volume van de rijst) en kook 12 tot 13 minuten.

Ingrediënten en allergenen

Zout, smaakversterkers (monosodium glutamaat, natriuminosinaat en guanylaat), palmvet, volledig gehydrogeneerde palmvet, gistextract, suiker, kippenvlees, curcuma¹ (0,2%), salsa¹ (0,2 %), karamelsiroop, aroma's, peper, AIPO-zaden, peterseliewortel¹, maltodextrine, antioxidant (rozemarijnextracten). ¹ Zorg voor duurzame landbouw.

Bereiding

Hoe een rijstbouillon te bereiden: Voeg een blokje toe aan 500 ml kokend water waar je vervolgens de rijst in koken. Voeg groenten toe naar jouw smaak.

Conserveren

Bewaren op een koele en droge plaats. 


Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1061 kJ 253 kcal
Vetten 22 g
waarvan verzadigde vetzuren 15 g
Koolhydraten 2,5 g
waarvan suikers 1,8 g
Eiwitten 12 g
Zout 55,4 g

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Caldo para Arroz

  • Merken Knorr
  • Model: Bouillonblokjes 8 stuks
  • Beschikbaarheid: 2
  • € 1,99

  • Excl. BTW: € 1,88