Cerelac 5 Frutos

CERELAC 5 frutos is een babypap met gluten, te bereiden met water, die een voedingswaarde biedt die geschikt is voor baby``s vanaf 6 maanden oud. Het heeft een gladde textuur en ..

Cerelac 500 gr

CERELAC Farinha Láctea is een kinderpap met gluten die is te bereiden met water, die een adequate voedingswaarde voor baby``s vanaf 6 maanden oud is. CERELAC Farinha Láctea wordt g..

Cerelac 900 g

CERELAC Farinha Láctea is een kinderpap met gluten die is te bereiden met water, die een adequate voedingswaarde voor baby``s vanaf 6 maanden oud is.CERELAC Farinha Láctea wordt ge..

Chocapic

Chocapic. Heerlijk ontbijtgranen met tarwe en chocolade. Bevat volle granen en 7 vitaminen en mineralen. IngrediëntenGranen (62,3%), volkoren (31,9%), tarwemeel (16%), maïsgriesmee..

Chocapic Cereal Bar

CHOCAPIC ONTBIJTREEPOntbijtreep gemaakt met dezelfde knapperige vlokken volkoren met chocolade als CHOCAPIC granen en melk, met 5 vitamines, ijzer en calcium.INGREDIËNTENGranen (28..

Doce de Abobora

Het merk Casa de Mateus werd begin 1959 geregistreerd. De eerste fruitsnoepjes werden op een zelfgemaakte en rudimentaire manier bereid, in Vila Real. De eerste smaken verkocht in..

Doce de Gila

Het merk Casa de Mateus werd begin 1959 geregistreerd. De eerste fruitsnoepjes werden op een zelfgemaakte en rudimentaire manier bereid, in Vila Real. De eerste smaken verkocht in..

Doce de Morango

Ingrediënten:Aardbei, suiker, rietsuiker, citroenconcentraat, citruspectine en vlierbessenconcentraat.Het bevat geen allergenen.Informatie:De zoete Casa de Mateus Morango wordt ber..

Doce de Tomate

Het merk Casa de Mateus werd begin 1959 geregistreerd. De eerste fruitsnoepjes werden op een zelfgemaakte en rudimentaire manier bereid, in Vila Real. De eerste smaken verkocht in ..

Goiabada Globo 300 gr

Het Braziliaanse alternatief voor marmelade gemaakt van guaves fruit in plaats van kweeperen. Ingrediënten en allergenenGuavepulp (54%), suiker, vloeibare suiker en zuurteregelaar ..

Marmelada

Marmelade is een soort jam waarin de schillen van citrusvruchten en andere vruchten met het vruchtvlees worden meeverwerkt en die hierdoor een wat bitter-zoete smaak heeft. In Port..

1 - 12 van 23 (2 pagina's)