Lombo de Bacalhau


  • Merk:Lugrade
  • Model: Bacalhau moot +/- 350 gr


Beschikbaarheid: Binnen 7 dagen
  • € 7,20

  • Excl. BTW: € 6,61

Lombo de Bacalhau (Klipvis Moot) is eigenlijk het dikste stuk van de Klipvis wat gedroogd wordt zodat het lang houdbaar is, je moet het alleen weer hydrateren voor gebruik.

Ideaal in recepten waar je hele stukken bacalhau nodig hebt hiermee bespaar je tijd en heb je geen restjes denk bv aan Bacalhau com Nata``s of gewoon een moot Bacalhau uit de oven met gekookte aardappels en kikkererwten.

VOORDELEN:

Het is een magere en daarom vetarme vis, maar is rijk aan vitamines D, ideaal voor het behoud van een goede spierfunctie en in B12, wat helpt bij het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Vergeet niet dat dit type vetzuur belangrijk is voor het handhaven van normale niveaus van cholesterol in het bloed. Daarnaast is kabeljauw gevuld met tal van vitamines en mineralen die essentieel zijn voor het goed functioneren van het organisme.

CONSERVEREN

Gezout en gedroogd product op een donkere plek bewaren of in de vriezer 

BEREIDING

Eerst de bacalhau in een bak water ongeveer 12 uur laten weken.
Bacalhau kan op vele manieren worden geconsumeerd: bijvoorbeeld gefrituurd, rauw, gekookt of geroosterd. Thuis lekker met rode en witte wijn.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed