Piri Piri
Door vele gezien als de beste Piri-Piri olie van Portugal.Pikant, met een lichte smaak van citroen en knoflook.Ingrediënten Zonnebloemolie, extracten: piri-piri (2,1%) en knoflook, aroma`s, zuurteregelaar: azijnzuur,..
€2,60
Beschrijving:Een zeer hete saus gemaakt door gedroogde Afrikaanse pepers in pure whisky te dippen. Alcohol haalt capsaïcine uit pepers: hoe ouder hoe heter!Bovenop de bite van de pepers verwarmt de sterke smaak van d..
€4,99
Piri Piri olie van Paladin in een handig knijpflesje, is heet maar niet extreem zodat het aanwezig is maar niet overheerst.Ingrediënten en allergenen Water, azijn, suiker, Spaanse peper en chili extract (1%), zout, g..
€2,60
Beschrijving:Een zeer interessante saus die de smaak van pepers vermengt met een sterke knoflooksmaak.Deze saus zal uitstekend zijn als koude saus bovenop smakelijke maaltijden zoals rundvlees, schapenvlees, gerooste..
€2,50
Beschrijving:Een typische hete saus uit Portugal, niet erg heet naar internationale maatstaven.Portugese pepers worden gemengd met paprika, wat een heel specifieke smaak geeft, een beetje zoet en rokerig.Ingrediënten..
€2,50
Beschrijving:Kip Piri-piri is een speciale maaltijd uit Portugal, een manier om kip te marineren en te bedruipen voor de grill.Chicken Peri peri saus is een volledig recept om op de kip te bedruipen als hij nog erg w..
€2,50
Beschrijving:Dit is een pure Piri-piri hete saus, type Cayenne, hetzelfde als Frank's Red Hot ® en dikker dan Tabasco ®.Ingrediënten:Hete chilipepers, fruitazijn, zout, knoflook en kruiden. We gebruiken een melange v..
€2,50
Beschrijving:Habanero saus is typisch uit Mexico, gemaakt met Habanero chilipepers. Habanero pepers geven een heel specifieke smaak, totaal anders dan Cayenne, Birds-eyes of piri-piri pepers. Het is een zeer HETE sau..
€2,99
Beschrijving:Dit is een speciale versie van een citroen-chilisaus, met wat ui en suiker die een pittige smaak heel “vol” geeft.Het is een tafelsaus om bijvoorbeeld als koude saus op kip te gebruiken. Omdat het een di..
€2,50
1 - 15 van 17 (2 pagina's)