Duidelijk uiterlijk, granaatkleur met violette nuances. Aroma fijn, jong, fruitig met overwegend rijpe rode tonen. Smaak zacht, fris en met enige zuurgraad die het fruitige karakter van wild fruit en rood fruit beves..
€6,50
Een complex aroma, enigszins wijnig en vol van kracht, waarbij de aanwezigheid van wilde vruchten wordt opgemerkt. Smaak in de mond wijst op een goede balans tussen de hoofdcomponenten (alcohol, zuurgraad, droog extr..
€5,50
Península de Setúbal, de regio waar deze wijngaarden zich bevinden, gekenmerkt door een microklimaat met uitstekende bodem- en klimaatomstandigheden, uniek waar de zandgronden, maar rijk aan water, en het mediterrane..
€3,69
Altano Douro Tinto Altano Douro Tinto
  • Sale
Day
:
Hou
:
Min
:
Sec
Special Offer is Over
Diepe, karmozijnrode kleur. Deze Altano-rood onthult geurende bloemenaroma's en geconcentreerd, vers fruit. Tegelijkertijd vol en zijdeachtig in de mond, komen goed gedefinieerde smaken van rood fruit naar voren, geh..
€7,49
Deze wijn werd verkregen uit zorgvuldig geselecteerde druiven van de variëteiten Trincadeira, A ragonez en Cabernet Sauvignon. Dichte, donkere en volle, het fruitige aroma en de smaak hebben voorrang op die van de ho..
€10,95
Van zeer intense granaatkleur, fruitig, diep en complex aroma. In de mond presenteert het een harmonieuze zuurgraad en body gecombineerd met stevige maar zachte tannines.De afdronk is zeer elegant, delicaat en lang. ..
€11,00
1 - 15 van 48 (4 pagina's)