Banha de Porco

Varkensreuzel is pure varkens vet wat gebruikt wordt om in te bakken, maar ook wel om op brood te smeren ipv boter.CONSERVERENBewaren in de koelkast tussen 0 en 5ºC INGREDIËNTEN EN..

Manteiga Milhafre dos Açores

De kleur, smaak en licht "kruidig" zoutgehalte maken Milhafre-boter tot een van de meest karakteristieke referenties van de producten van de Azoren. Milhafre dos Açores staat beke..

Manteiga Mimosa

Mimosa-boter met zout is de traditionele boter met al zijn unieke en originele smaak. Boter is een natuurlijk product, zonder enig kunstmatig transformatieproces en zonder additiev..

Manteiga Primor

Primor is een merk van bijna 70 jaar, dat generaties lang meegaat en in de herinnering van velen blijft als het merk dat al thuis door onze ouders of onze grootouders werd geconsum..

Queijo Amanteigado

Paiva-kazen die generatie``s aan kennis bij elkaar brengen, worden nog steeds geproduceerd door traditionele methoden te combineren met de modernste productietechnieken.Uitgeharde ..

Queijo Castelões

Castelões is een gerijpte kaas.Een ambachtelijke gerezen kaas volgens oorspronkelijke traditie .Een zachte kaas met een zachte smaak. Hoog op smaak en trouw aan zijn oorsprong. Zo ..

1 - 9 van 9 (1 pagina's)