Varkensreuzel is pure varkens vet wat gebruikt wordt om in te bakken, maar ook wel om op brood te smeren ipv boter.CONSERVERENBewaren in de koelkast tussen 0 en 5ºC INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN Varkensvlees vet..
€2,10
Mimosa-boter met zout is de traditionele boter met al zijn unieke en originele smaak. Boter is een natuurlijk product, zonder enig kunstmatig transformatieproces en zonder additieven. Bij ons altijd, op verschillende..
€2,99
Primor is een merk van bijna 70 jaar, dat generaties lang meegaat en in de herinnering van velen blijft als het merk dat al thuis door onze ouders of onze grootouders werd geconsumeerd.INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN Gepa..
€2,99
Paiva-kazen die generatie``s aan kennis bij elkaar brengen, worden nog steeds geproduceerd door traditionele methoden te combineren met de modernste productietechnieken.Uitgeharde kazen van koe, geit, schaap en mix w..
€8,95
Castelões is een gerijpte kaas.Een ambachtelijke gerezen kaas volgens oorspronkelijke traditie .Een zachte kaas met een zachte smaak. Hoog op smaak en trouw aan zijn oorsprong. Zo werd Castelões geboren en blijft gem..
€7,60
Paiva kaas is snel bezig de grootste en bekendste kaas fabrikant te worden van Portugal, gelegen in Lamego is het een bedrijf die zowel de lokale als internationaal grote ambities heeft.Misschien zijn ze nog niet de ..
€2,99
1 - 9 van 9 (1 pagina's)