Charcutaria
Speciale worst Smeuïg vulling, waar je kleine stukjes versnipperd vlees kunt zien. De binnenkleur is bruingeel met een niet-homogene tint;Zeer aangename smaak, licht rokerig, zeer karakteristiek, waarbij de smaak van..
€2,50
Chouriço assado is in Portugal echt een traditie, je brand de chouriço in deze bakjes door er een laagje alcohol ( Aguardente ) in te doen en vervolgens aan te steken zo kun je aan tafel de chouriço heerlijk grillen ..
€9,50
Chouriço de Lamego is gemaakt van de selectie van de beste stukken varkensvlees, in blokjes gesneden, gekruid met wijn en knoflook. Eindelijk wordt het gerookt op de traditionele manier, met edele houtsoorten. Het ka..
€3,10
Chorizo Corrente is worst die vooral bestaat uit varkensvlees en harde vetten varkens fragmenten toegevoegde specerijen. Hoog eiwitgehalte. Ingrediënten en allergenenVarkensvlees, varkensvet, zwoers, zout, dextrose, ..
€2,50
Naast de wijn als belangrijkste specerij, heeft deze gevuld nog, in zijn samenstelling, knoflook. Het is gemaakt met geselecteerd en gerookt varkensvlees op de traditionele manier, met edele houtsoorten. Het heeft ee..
€3,10
Gekruid met chili en gerookt volgens de traditionele methode met edele houtsoorten, het is een gevuld met geselecteerd vlees en gesneden in kubusvormige blokjes. Met een zeer veelzijdig gebruik, kan het gegrild worde..
€3,10
Moira de Lamego heeft een karakteristieke vulling van de zone van Lamego, gemaakt met varkensvlees, ui, bloed en kruiden. Ideaal voor grillen of bakken. Gediend in plakken als een vooraf of als toevoeging in een Port..
€2,85
Morcela de Lamego is een bloedworst gemaakt met varkensvlees, met een lichte snufje van komijn. Ideaal voor grillen of bakken. Geserveerd in plakjes als voorgerecht of verwerkt in Portugese stoofschotel.Ingrediënten ..
€2,60
1 - 14 van 14 (1 pagina's)