Charcutaria
Speciale worst Smeuïg vulling, waar je kleine stukjes versnipperd vlees kunt zien. De binnenkleur is bruingeel met een niet-homogene tint;Zeer aangename smaak, licht rokerig, zeer karakteristiek, waarbij de smaak van..
€2,50
Chouriço assado is in Portugal echt een traditie, je brand de chouriço in deze bakjes door er een laagje alcohol ( Aguardente ) in te doen en vervolgens aan te steken zo kun je aan tafel de chouriço heerlijk grillen ..
€9,50
Chouriço de Lamego is gemaakt van de selectie van de beste stukken varkensvlees, in blokjes gesneden, gekruid met wijn en knoflook. Eindelijk wordt het gerookt op de traditionele manier, met edele houtsoorten. Het ka..
€3,10
We volgen de traditie al 110 jaar. We respecteren de oude regionale recepten en gebruiken de gerookte methode van weleer, met kurkeik en steeneikenhout, wat onze producten een echte smaak geeft.De Alentejo chorizo ​​..
€3,99
Chorizo Corrente is worst die vooral bestaat uit varkensvlees en harde vetten varkens fragmenten toegevoegde specerijen. Hoog eiwitgehalte. Ingrediënten en allergenenVarkensvlees, varkensvet, zwoers, zout, dextrose, ..
€2,50
Naast de wijn als belangrijkste specerij, heeft deze gevuld nog, in zijn samenstelling, knoflook. Het is gemaakt met geselecteerd en gerookt varkensvlees op de traditionele manier, met edele houtsoorten. Het heeft ee..
€3,10
Gekruid met chili en gerookt volgens de traditionele methode met edele houtsoorten, het is een gevuld met geselecteerd vlees en gesneden in kubusvormige blokjes. Met een zeer veelzijdig gebruik, kan het gegrild worde..
€3,10
1 - 15 van 21 (2 pagina's)