Neoblanc Gentil Líxivia 2 ltr


  • Merk:Neoblanc
  • Model: Bleek voor de was 2 ltr


Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 4,99

  • Excl. Btw: € 4,12

NEOBLANC Gentil is een delicaat bleekmiddel, veilig op alle kleuren en op alle stoffen, ook op synthetische of delicate stoffen zoals wol en zijde. Toegevoegd in elke wasbeurt, vlek strip, ontsmettingen en elimineert geuren.

GEBRUIKSAANWIJZING

GROTE OPPERVLAKKEN

Verdund product: giet NEOBLANC Gentil in 5 liter water. Puur product: giet NEOBLANC Gentle direct op het oppervlak en was op de gebruikelijke manier.

Pure

Breng aan op oppervlakken en spoel af.

Verdunde

Je hoeft niet te spoelen.

IN DE WASMACHINE

1. Voeg het wasmiddel zoals gewoonlijk toe.

2. Vul de doseerdop met 100 ml NEOBLANC GENTIL en plaats het product direct in de trommel, boven de kleding, voor absolute reiniging. Gebruik voor een belasting van 7 kg 150 ml product.

3. Als u de wascyclus niet meteen wilt starten, plaatst u NEOBLANC GENTIL op de trommel, boven de kleding, in een doseerbal.

VOORAFGAANDE BEHANDELING

Voor moeilijke vlekken, of aanhoudende geuren, pre-traktatie met NEOBLANC Gentle. Breng het product direct aan op de vlek totdat het volledig bedekt is. Laat een paar minuten aan staan en spoel snel af. Bij twijfel over kleurweerstand, probeer NEOBLANC GENTIL in een verborgen deel van de stof. Niet voortreat metalen onderdelen of roestvlekken.

MET DE HAND

Voeg 100 ml NEOBLANC GENTIL toe aan het gebruikelijke wasmiddel. Trek de kleren aan en geniet 1 uur. Spoel goed af. Druk de instructies af om ze te allen tijde binnen handbereik te houden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed