Delta Lote Chávena Grão


  • Merk:Delta
  • Model: Koffiebonen 250 gr


Beschikbaarheid: 7 dagen
  • € 3,25

  • Excl. Btw: € 2,98
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 ml
Energie 35 kJ 8 kcal
Vetten 0,3 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g
Koolhydraten 1 g
waarvan suikers 0,05 g
Vezels 1 g
Eiwitten 0,4 g
Zout 0,008 g

Een uitgebalanceerd mengsel dat de meest verschillende soorten koffie combineert, wat resulteert in een koffie van uitzonderlijke kwaliteit, met een uitgesproken en aromatische smaak.

Aroma6  `{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}`
Body8  `{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}`
Zuurgraad6  `{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}`

Intensiteit

8  `{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}``{``}`


BEREIDINGSWIJZE

Om een perfecte koffie te verkrijgen, adviseert DELTA de volgende bereidingswijze: de maling van de molen volgens het type koffie-extractie. Voor het malen moet de maalmachine ervoor zorgen dat de extractietijd ongeveer 25 seconden is om 30 ml espresso te verkrijgen. Voor het malen van de zak moet een grovere maalbewerking worden uitgevoerd, en afhankelijk van de gewenste intensiteit van de koffie. Hoe dikker de maling, hoe korter de tijd van extractie / infusie, en bijgevolg is de drank gladder in aroma en smaak. Regelmatige controle van het scrubberfilter van de machine om te zorgen voor de beste kwaliteit van het water dat wordt gebruikt bij de bereiding van de koffie. Water vormt 98% van je kopje, dus het moet van de beste kwaliteit zijn. Het gebruik van water op de ideale temperatuur. Voor een perfecte koffie is de temperatuur rond de 90/95 ° C, net vóór het koken bereikt. Het gebruik van ongeveer 7 g koffie per dosis.


CONSERVEREN

Om maximale versheid van de koffie te garanderen, moet de verpakking goed gesloten worden bewaard, op een droge en koele plaats, uit de buurt van warmtebronnen en vocht. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed