Compal Maracujá

NECTAR VAN MARACUJÁ Ingrediënten en allergenenWater, passievruchtensap: concentraat, suiker en ascorbinezuur (vitamine C). BereidingSchud vóór het openen. Gekoeld drinken. Co..

Compal Pêra

NECTAR VAN PEER. Alleen met geperst fruit gemaakt en zonder concentraten. Ingrediënten en allergenenPulp van sap en peren, water, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur en ascor..

Compal Pêssego

NECTAR VAN PERZIK. Alleen met geperst fruit en gemaakt zonder concentraten. Ingrediënten en allergenen Perziksap, water, suiker en ascorbinezuur (vitamine C). BereidingSchudden voo..

Compal Vital Manga/Laranja

VRUCHTENSAP VAN MANGO/SINAASAPPEL LIGHTIngrediënten en allergenen Water, sappen van mango (21%) en sinaasappel (19%): op basis van concentraten, zuurregelaar: citroenzuur, antioxid..

Compal Vital Romã

De vitaliteit van granaatappel, een krachtig antioxidantwapen gecombineerd met een unieke smaak.VoedingsinformatieVoedingswaarden per 100 g: Energie 77 kJ (17 kcal), Lipiden < 0..

Guaraná Antarctica

Guaraná Antarctica is heerlijk verfrissend en dorstlessend frisdrank met de frisse en unieke smaak.INGREDIËNTENWater, suiker, kooldioxide, zuurteregelaar: citroenzuur, guaraná-extr..

1 - 12 van 23 (2 pagina's)