VRUCHTENSAP VAN MANGOIngrediënten en allergenenWater, mangosap en mangopulp, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur en ascorbinezuur (vitamine C).BereidingSchud vóór het openen. Gekoeld drinken.ConserverenNa opening in ..
€2,05
NECTAR VAN MARACUJÁ Ingrediënten en allergenenWater, passievruchtensap: concentraat, suiker en ascorbinezuur (vitamine C). BereidingSchud vóór het openen. Gekoeld drinken. ConserverenNa opening in de koelkast b..
€2,25
NECTAR VAN PEER. Alleen met geperst fruit gemaakt en zonder concentraten. Ingrediënten en allergenenPulp van sap en peren, water, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur en ascorbinezuur (vitamine C). ConserverenN..
€2,05
NECTAR VAN PERZIK. Alleen met geperst fruit en gemaakt zonder concentraten. Ingrediënten en allergenen Perziksap, water, suiker en ascorbinezuur (vitamine C). BereidingSchudden voor opening. Moet vers worden bewaardC..
€2,05
VRUCHTENSAP VAN MANGO/SINAASAPPEL LIGHTIngrediënten en allergenen Water, sappen van mango (21%) en sinaasappel (19%): op basis van concentraten, zuurregelaar: citroenzuur, antioxidant: ascorbinezuur en zoetstof: stev..
€2,25
Guaraná Antarctica is heerlijk verfrissend en dorstlessend frisdrank met de frisse en unieke smaak.INGREDIËNTENWater, suiker, kooldioxide, zuurteregelaar: citroenzuur, guaraná-extract, conserveermiddelen: natriumbenz..
€2,30
1 - 15 van 26 (2 pagina's)