Super Bock 0% 6 x 33 cl


  • Merk:Super Bock
  • Model: Alcohol vrij bier 6 x 33 cl


Beschikbaarheid: Binnen 7 dagen
  • € 5,50

  • Excl. BTW: € 5,05
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 ml
Energie 96 kJ 23 kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 4,7 g
waarvan suikers 1 g
Vezels 0 g
Eiwitten 0,5 g
Zout 0 g

Al het plezier van het drinken van een uitzonderlijk bier zonder beperkingen.

Alcoholvrij Super Bock is gemaakt van een uniek en uniek de-alcoholisatieproces, dat de echte smaak van authentiek bier behoudt.

Een Super Bock zonder alcohol is ons meest avant-garde-bier. Geproduceerd na de honderdjarige brouwerij Unicer en omlijst door moderne technologie. We produceren de most, vergelijkbaar met die van Super Bock, maar we vormen de brouwtemperaturen zodat hun limietverzwakking lager is (dat wil zeggen minder fermenteerbare suikers) .We voegen ook minder hop toe (minder bitter). Super Bock-gist fermenteert dit specifieke wort om alcohol te produceren. Dit wordt verwijderd in een destillatiekolom en gescheiden van het bier. We hebben een alcoholgehalte van minder dan of gelijk aan 0,5% vol bereikt.

Het proces van desalcoholisatie van deze bieren, naast het niet opnemen van de onderbreking van de fermentatiefase, maakt het behoud van de aroma``s en andere essentiële kenmerken van het bier mogelijk.

Halfedelsteen, bedrieglijk omdat het lijkt op een bier met alcohol. Delicaat.
Bier in goud gebrand, sprankelend, met witte gewelf, romig en consistent. Fris aroma, fruitig reliëf en granen, licht als aquarel. In de mond is de voortplanting zoet, met een goede zuurgraad, penseelstreken van bitter en verfrissend.
"Dit is het bier dat een ander moet zijn om zichzelf te zijn"
Mia Couto

INGREDIËNTEN

Water, gerstmout, ongemoute granen (maïs en gerst), aroma``s, hop.

CONSERVEREN 

Super Bock wordt geadviseerd om te worden opgeslagen bij temperaturen onder de 20 ° C en niet te worden blootgesteld aan direct zonlicht of direct fluorescerend licht op de planken. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed